Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Patlamada balkondan atlayan 8,5 aylık hamile Ayşe Akıllı, yaşadıkların

        AYTAÇ KURNAZ / SHOW HABER

        Zeytinburnu'nda meydana gelen patlamada balkondan atlayan 8,5 aylık hamile Ayşe Akıllı, yaşadıklarını Show Haber'e anlattı. Akıllı, "Sanki Allah'ın melekleri aldı beni indirdi, oraya koydu. Mucize, gerçekten mucize" dedi.

        "Kapıyı açtım göz gözü görmüyordu"8,5 aylık hamile Ayşe Akıllı yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Ben deprem sandım binanın sarsılmasını. Çünkü pencereler kapalıydı, klima açık olduğu için. Hemen fırladım, üzerime bir şey geçirdim ve kapıya yöneldim. Kapıyı açtım göz gözü görmüyordu. Kapattım, pencereye yöneldim. Herkesin bizim binaya baktığını ve uzaklaştığını gördüm. Ondan sonra anladım ciddi bir şey olduğunu.

        REKLAM

        "Nasıl kurtulabileceğimi düşündüm"Alevleri gördüm pencereden baktığımda. Balkona çıktım, bana 'Çatıya çık' diye seslendi aşağıdakiler. Bir daha kapıya koştum, bu kez alevlerle karşılaştım. Nasıl kurtulabileceğimi düşündüm, kurtulamayacağım diye Kelime-i Şehadet bile getirdim hatta. Sonra dedim ya bina patlayacak ya da yıkılacak."

        "Mucize, gerçekten mucize""Ev tava gibiydi, altımda cayır cayır ateş yanıyordu. En az hasarla nasıl kurtulurum diye düşündüm. Aşağıya baktım atlanabilecek yükseklikte diye düşündüm. Telefonumu kaptım kendimi alçaltabildiğim kadar alçalttım ve atladım. Şu an hayal gibi geliyor. Hastaneye gittim hemen bebeğimin kalp atışını duyana kadar hep tedirgindim. Sanki Allah'ın melekleri aldı beni indirdi, oraya koydu. Mucize, gerçekten mucize."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ