Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fatih'te kaybolan13 yaşındaki otistik hastası Resul Yiğitalp, Fatih'te otistik hastası çocuk kayboldu

        Fatih'te dün gündüz saatlerinde evden çıkan ve kendisinden haber alınamayan 13 yaşındaki otizmli Resul Yiğitalp için mahalle sakinleri seferber oldu.

        Edinilen bilgiye göre, Resul Yiğitalp, dün saat 15.30 sıralarında Yenikapı Katipçeşme sokak üzerinde bulunan evinden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alınamayan Resul'ün bulunması için mahalleli sokağa döküldü. Mahalle sakinleri her yerde Resul'ü ararken anne Nurhan Yiğitalp ise oğlunu arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

        2 yaşından bu yana otizmli olan oğlunun bulunması için yardım isteyen anne Nurhan Yiğitalp, "Oğlum hasta. Şu ana kadar bulunması yönünde hiçbir haber çıkmadı. Duyan ya da gören olursa Allah rızası için haber versin. Hasta olduğu için herhangi bir ihtiyacını da söyleyemez." diye konuştu.

        Baba Abdulaziz Yiğitalp ise "Normalde bu mahalleden çıkmazdı. Ama 15.30'dan bu yana haber alamıyoruz. En son tanıyan bazı esnaflar yol üzerinden geçerken görmüş." dedi.

        Kaybolan otizmli çocuk Resul'ün bulunması için mahalle sakinlerinin çevrede sürdürdüğü arama çalışmaları sabah saatlerine kadar sürdü.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ