Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Diyarbakır'da zırhlı polis aracı devrildi: 3 yaralı

        Diyarbakır'da seyir halindeki zırhlı bir polis aracı henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile devrildi, kazada araç içinde bulunan 3 polis memuru yaralandı.

        Edinilen bilgilere göre olay saat 23:45 sularında Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu 12. kilometresi otogar mevkiinde meydana geldi. Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda seyir halindeki zırhlı polis aracı henüz tespit edilemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile devrildi. Devrilen zırhı polis aracı yaklaşık 50 metre sürüklenerek durabilirken, araç içerisinde bulunan 3 polis memuru yaralandı.

        Olayın duyulmasıyla birlikte bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralı polis memurları bölgeye gelen sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından 112 ambulansları ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesine acil servislerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Olayı gören görgü tanıkları zırhlı polis aracının seyir halindeyken bir anda devrildiğini söyledi. Yaralı polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı belirtildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ