Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çamaşır ipi hayatını kurtardı - Çamaşır ipi ölümden kurtardı

        İsmet ACAR / BURSA

        Bursa'da hava almak için çıktığı 6. kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek aşağı düşen 36 yaşındaki Orhan C., beşinci kattakiçamaşıriplerine çarpıp, aynı evin balkonuna girdi. Balkondaki korkuluklara kolu sıkışan adam polis ve sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

        Olay önceki gün (pazar) Osmangazi ilçesi Gazcılar Caddesi'nde meydana geldi. Asma katlı girişi işyeri olarak kullanılan binanın en üst katında oturan ve iddiaya göre, hava almak için 6. katındaki evinin balkonuna çıkan Orhan C. (36), bu sırada bilinmeyen bir şekilde dengesini kaybederek, demir korkulukları aşıp aşağıya uçtu. Ancak büyük bir şans eseri 5. kat balonundan dışarıya uzanançamaşıriplerine takılıp, aynı katın balkonuna düştü. Bilgisayarda oyun oynarken balkonlarına birinin düştüğünü gören evin 15 yaşındaki kızı, korkuya kapılıp 10 yaşındaki kardeşini de alıp, kapıları kilitledi ve hemen polisi aradı.

        Bu arada metrelerce yüksekten yere çakılmaktançamaşıripisayesinde ölümden kurtulan Orhan C.'nin kolu ise demir korkuluklara sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri, kolu demir parmaklara sıkışan yaralı Orhan C.'yi kurtarıp, Bursa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Orhan C.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ