Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Oğlunu bu kez kurtaramadı

        Neşet KARADAĞ / ADANA

        Adana'da oğlu 28 yaşındaki Aykut Topaloğlu'nu geçen yıl intihar girişiminde bulunurken kurtaran anne Gülay Topaloğlu, peşinden gittiği oğlunun bu kez 5'nci kattaki evlerinin balkonundan ölüme atlamasını engel olamadı.

        Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde Uğur Mumcu Bulvarı üzerindeki bir apartmanın 5'nci katında annesi Gülay ile babası Yılmaz ile birlikte yaşayan Aykut Topaloğlu, iddiaya göre, ruhsal sorunlar yaşamaya başladı. Geçen yıl, balkondan aşağıya atlamak isterken son anda annesi tarafından kollarından tutulup kurtarılan Topaloğlu, dün anne ve babası evdeyken balkona çıkmak istedi. Anne Gülay, oğlunun durumundan şüphelenince peşinden gitti. Anne yetişemeden Topaloğlu kendini balkondan aşağı attı. Gözleri önünde oğlu intihar eden anne sinir krizi geçirdi.

        Annenin çığlıkları üzerine dışarı çıkan apartman sakinleri Topaloğlu'nu yerde kanlar içinde bulup 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Sağlık görevlileri geldiğinde Topaloğlu'nun ölmüş olduğunu belirledi. Topaloğlu'nun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken oğlu gözleri önünde intihar eden anne Gülay'ı ise komşuları sakinleştirmeye çalıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ