Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kedilere işkence yapan kadın yakalandı Kedilere işkence yapan kadın konuştu O kadın yakalandı

        İstanbul'da kedilere yaptığı işkenceyle Türkiye'nin kanını donduran kadın polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli kadın, ifadesinde olayı hatırlamadığını iddia etti.

        Fatih'te geçen gün, 2 yavru kediyi acımasızca öldüren 27 yaşındaki Derya K, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Aksaray Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi'ne getirildi.Derya K'nin gözaltında bulunduğu polis merkezinin önüne gelen bazı sivil toplum örgütü üyeleri burada basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan Onur Dalar, olayın takipçisi olacaklarını belirterek, "Bu olayın benzerlerinin yaşanmasına engel olacağız. Olaya sebep olan söz konusu şahsın cezalandırılması ve rehabilite edilmesi için hukuki olan bütün yolları deneyeceğiz" dedi.

        Basın açıklamasının ardından grup sessiz bir şekilde dağıldı. Ardından kedilerin ölümüne sebep olan Derya K. ise akli dengesi yerinde olmadığı gerekçesiyle serbest bırakılarak ailesine teslim edildi. Annesi ile polis merkezinden çıkan Derya K'ye bazı hayvan severler tepki gösterdi. Derya K, polis aracına bindirilerek uzaklaştırıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ