Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Aydın AK Parti'de istifa açıklaması

        AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Başkanı Demet Pilevneli görevinden istifa ederken, Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten ise istifayı düşünce aşamasında olduğunu belirtti.

        Görevinden istifa ettiğini açıklayan AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Pilevneli, yarın AK Parti Genel Merkezi'ne giderek istifasını Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit'e sunacağını söyledi. 2004 yılından buyana görev yaptığını anımsatan Pilevneli, Başbakan Erdoğan'a karşı sürekli mahcubiyet yaşadığı için görevinden istifa ettiğini belirterek, "3 dönemdir başkanlık görevini sürdürüyorum. Süreç olarak ta görevimi tamamlamama az bir zaman kaldı. Ben partimden değil sadece görevimden istifa ettim. Görev yaptığım süre içerisinde yapılan tüm seçimlerde, Aydın teşkilatları olarak alınan sonuçlar bellidir. Artık daha fazla Cumhurbaşkanım Tayyip Erdoğan'a karşı mahcubiyet yaşamak istemiyorum. Bunun için istifa kararı aldım ancak bundan sonrada partim için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

        ÖKTEN, İSTİFAYI DÜŞÜNÜYOR

        Aydın kamuoyunda istifa edeceği konuşulan Efeler İlçe Başkanı Gökhan Ökten ise, "Cumhurbaşkanlığı Seçimleri öncesinde istifa edeceğimi belirtmiştim. Kendi şahsi problemlerim nedeniyle böyle bir düşüncem var. Ama henüz karar vermedim. Sağlıklı bir karar alabilmek için bu konuyu düşünme aşamasındayım" şeklinde konuştu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ