Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce’ye “diktatör” yanıtı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye yanıt

        TBMM'de düzenlediği basın toplantısıyla grup başkan vekilliğinden istifa ettiğini ve genel başkanlığa aday olduğunu söyleyen Muharrem İnce'nin, "4 sene önce çok demokratik söylemlerle gelip bugün diktatörlüğü getireceksiniz partiyi. O zaman Tayyip Erdoğan'a ne diye diktatör diyorsunuz? Ben diktatör istemiyorum, ülkemde de istemiyorum, partimde de istemiyorum" açıklamalarına CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi.

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Demokrasinin kalesidir CHP... Kimsenin kuşkusu olmasın. Parti içinde de tüm Türkiye içinde de demokrasinin yılmaz savunucusu olacağım.” dedi.

        "ÜLKEMDE DE PARTİMDE DE İSTEMİYORUM"

        CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce dün düzenlediği basın toplantısında, "Ben bu partiyi umut yapmak istiyorum, iktidar yapmak istiyorum, yapamazsam giderim. Hiç kıvırmak yok, mertçe, erkekçe davranacağız. Delikanlı olacağız, yürekli olacağız.

        4 sene önce çok demokratik söylemlerle gelip bugün diktatörlüğü getireceksiniz partiyi. O zaman Tayyip Erdoğan'a ne diye diktatör diyorsunuz? Ben diktatör istemiyorum, ülkemde de istemiyorum, partimde de istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ