Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da cinayet! 'Dekolte' cinayeti!

        Adana'da "Gelininiz çok açık giyiniyor, bizim gençlerimiz var; böyle olmuyor" diye uyaran kadının bir oğlu öldürüldü, bir oğlu da ağır yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre merkez Çukurova ilçesine bağlı Şambayadı Mahallesi'nde oturan Şahin Ç.'nin oğlu Turgay Ç. 1 ay önce Hatice Ç. ile evlendi. Şahin Ç.'nin komşusu Zahide T., Şahit Ç.'ye "Gelininiz çok açık giyiniyor. Bizim gençlerimiz var. Olmuyor" diye uyarıda bulundu. Bunun üzerne Şahit Ç. ile Zahide T. ailesi arasında tartışma yaşanmaya başladı. Bugün de Zahide T.'nin oğulları Efrahim T. ile Muhittin T. motosiklet ile Küçükdikili'deki tarlaya gitti. Bu arada Turgay Ç. ile kardeşi Gürbüz Ç. Efrahim ile Muhitti T.'yi takip etti. İki kardeş, kimsenin olmadığı bir yerde otomobili Efrahim ile Muhittin'in üzerine sürerek şahısların motosikletten düşmesini sağladı. Daha sonra otomobilden inen zanlılar, Efrahim ve Muhittin T.'yi silahla ateş edip kaçtı. Yaralılar, çevredekilerin çağrısının ardından gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Ancak Efrahim Türkmen hastanede hayatını kaybetti. Muhittin Türkmen'in durumunun da ağır olduğu hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Gözyaşına boğulan Türkmen'in yakınları hastanede gözyaşları arasında intikam yeminleri etti. Akrabalardan biri, "Zahide ağzı ile düşman sahibi oldu. İki oğlunun başını yedi" diye feryat etti. Polisin olayla ilgili çok sayıda kişiyi gözaltına alırken olayda kullanıldığı ileri sürülen otomobili ele geçirdi.

        "POLİS MAHALLEDE ÖNLEM ALDI"

        Polis iki ailenin komşu olduğu Şambayadı Mahallesi'nde önlem aldı. Hem Türkmen ailesinin hem de Çelik ailesinin evinde olay çıkma ihtimaline karşılık polisler bekliyor. Mahalledeki gergin bekleyiş devam ediyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ