Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar Bahçeli'den Erdoğan'a eleştiri "Erdoğan'a verilen her oy..."

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Gül'ün "Bana saygısızlık yapıldı" sözlerine ilişikin konuşan Bahçeli, "Sayın Gül artık biraz dik durmalı giderayak Türkiye’ye sahip çıkmalıdır. 'Bizim cenahtan saygısızlık var' diyen Gül, elini taşın altına koymalıdır." dedi.

        İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

        “GÜL GİDERAYAK…”

        Sayın Gül artık biraz dik durmalı giderayak Türkiye’ye sahip çıkmalıdır. 'Bizim cenahtan saygısızlık var' diyen Gül, elini taşın altına koymalıdır.Sayın Gül merhum Özal’ın yerine yapılan görevlendirmeye adım atmalıdır. Merhum Özal başbakanlık görevini sürdürürken cumhurbaşkanı seçilmiştir. Erdoğan başbakanlıktan, genel başkanlıktan ve vekillikten ayrılmayarak suç işlemektedir. AKP’nin olağanüstü kongresinde dayatmayla şekillendirmektedir. Maksat Gül partiye dönmesini engellemektedir. Parti içi istişareleri işletiyoruz diye kendi kararını herkese onaylatmaktadır. Erdoğan’ın danışmanı olarak şöhret yapmış kişi AKP’nin şifrelerini bildirmektedir. Madem bu kişi AKP’nin yol haritasını çizmektedir madem ki o zaman Erdoğan’dan sonraki başbakanı uzaklarda aramaya gerek yoktur. Erdoğan mührü bu kişiye vermelidir.

        “ERDOĞAN’IN KONUŞMASI YASA DIŞIDIR”

        AKP’nin iç meseleleri bizi ilgilendirmemektedir. Ama olağanüstü kongresinde başbakan da seçilecektir. Erdoğan’ın genel başkan sıfatı ile konuşması yasa dışıdır. Aksi uygulama cumhurbaşkanlığı tarafsızlığı ile örtüşmeyecek anayasaya aykırılığı tescilleyecektir. Her şey ortadır. Erdoğan kontrolü kaybetmiştir. Erdoğan, koltuğu bırakmalıdır. Erdoğan vekillere gözüm üzerinizde diyerek durum ve konum hatırlatması yapmaktadır. Tehditler savurmakta kimler olduğu az çok belli olan fitnecileri hizaya getirmektedir. Ahmet Davutoğlu’nun başbakan olarak atanması tartışmaları şiddetlendirecektir. AKP’de rüşvete,rezilliğe, çalmaya destek çıkmayanlara yer de yoktur tahammül de olmayacaktır.

        “ERDOĞAN’A VERİLEN OY…”

        Erdoğan partisini oyuncağa çevirmiştir. Kara paracı Rıza Zarraf bile AKP’nin birçok isminden daha hayırlı olarak yükselmiştir. Bizim üzüntümüz Türk milletinin böyle zillete muhatap olmasıdır. Erdoğan’ın cumhurbaşkanı seçilmesi ile Türkiye hasar almıştır. 77 milyon hepten kaybetmiştir.10 Ağustos’ta rüşvetçiler gülmüştür. Bölücü odaklar hazine yağmacıları başarı elde etmiştir. Erdoğan’a verilen her oy İmralı canisinin hanesine yazılmıştır. Her oy PKK’ya can simidi uzatmıştır. Erdoğan’a verilen her oy Lice’deki terörist heykeline harç olmuştur.

        "TÜRKİYE'NİN YENİ MUHALEFETE DEĞİL YENİ İKTİDARA İHTİYACI VARDIR"

        Türkiye’nin yeni muhalefete değil yepyeni iktidara ihtiyacı var. Biz MHP’yi iktidara taşıyacağız. 10 Ağustos seçimi adil, şeffaf yapılmamıştır. Sandığa gitmeyen 13 milyon kişi Erdoğan’ın değirmenine suç taşımıştır.Oy kullanmaktan itina eden 5 milyondan fazla kişi Erdoğan’a ümit aşılamıştır.Temenni ediyorum ki vatandaşlık görevini yerine getirmeyen kardeşlerim 10 Ağustos’u telafi edeceklerdir. Erdoğan şimdiden kriz üretmektedir. Türkiye sistem kilitlenmesi ile karşı karşıyadır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ