Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alman çift cinayetinde flaş gelişme - Peter Horvath - Kerstin Horvath

        Mehmet AL/ALANYA

        Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi'nde bulunan bir sitesinin 10'uncu katında bulunan daireyi 2 hafta önce tatil için kiralayan Peter Horvath (65) ve Kerstin Horvath'den (50) bir haftadır haber alamayanAlmanya'daki yakınları durumu sitede oturan tanıdıklarına bildirdi. Bu kişilerin ihbarı üzerine çiftin yaşadığı daireye çilingir yardımıyla giren jandarma ekipleri, Peter Horvath'ı salonda, Kerstin Horvath'ı ise yatak odasında elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanmış ve battaniyeye sarılı şekilde ölü buldu. Kafalarına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenenAlmançiftin cesetleri bazaların altına saklanmıştı. Cesetlerin kokmaması için iki yerdeki klimanın da açık bırakıldığı belirtildi.

        BİRLİKTE GÖRÜLDÜLER

        Soruşturmayı yürüten ekipler,Almançiftle sık sık bir araya geldiği öğrenilen sitenin bahçıvanı Şeref Ö.'nün, 16 Ağustos günü Peter ve Kerstin Horvath ile birlikte elektrik faturasını ödemek için PTT şubesine gittiğini ve yine buradan birlikte ayrıldıklarını belirledi.Almançiftin o günden sonra bir daha görülmediği öğrenildi. Cinayeti soruşturan ekipler, bunun üzerine bahçıvan Şeref Ö.'yü gözaltına aldı. Şüpheli Şeref Ö.'nün karakoldaki sorgusunun sürdüğü kaydedildi.

        Öte yandan jandarma, sitede bulunan kameralar dahil olmak üzere mahalledeki 50 işyerine ait güvenlik kameraları görüntülerine incelenmek üzere el koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ