Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kadıköy'de serinlemek için denize giren asker boğuldu

        Kadıköy'de Fenerbahçe Orduevi'nde askerlik yapan ve kısa bir süre önce izne ayrılan Ümit Çakır, Caddebostan plajında girdiği denizde boğuldu.

        Dalgıçların denizde yaptıkları arama sonucu Çakır'ın cansız bedenine ulaşıldı. Çakır'ın 15 gün sonra terhis olacağı öğrenildi.

        Edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe Orduevi'nde askerlik yapan ve bir süredir izinli olan Ümit Çakır, dün saat 14.00 sıralarında Caddebostan plajına geldi. Plajdaki bir büfeye elbiselerini emanet bırakan Çakır, denize girdi. Uzun süre elbiselerin orada durduğunu fark eden büfeci, Çakır'ı aramaya başladı. Denize ve plaja bakan büfeci, Çakır'ı göremeyince durumu polis ve sahil güvenlik ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, plajı boşaltarak şeritle kapattı. Polisin durumu bildirmesi üzerine Çakır'ın görev yaptığı Fenerbahçe Orduevi'nden askerler de olay yerine geldi. Sahil güvenlik ekiplerine bağlı dalgıçlar, denizde arama çalışmaları başlattı. Akşam saat 18.00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 2 saat süren arama çalışmaları sonucu Çakır'ın cansız bedenine ulaşıldı.

        15 GÜN SONRA TERHİS OLACAKTI

        Sahil güvenlik botuyla kumsala çıkarılan Çakır'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ümit Çakır'ın 15 gün sonra terhis olacağı öğrenildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ