Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Karaman'da yaşlı bir adam elektrikli bisikleti ile beton mikserinin altında kalarak öldü, video

        Karaman'da yaşlı bir adamın elektrikli bisikleti ile beton mikserinin altında kalarak can verdiği kazanının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

        18 Ocak'ta doğan yaşlı adaman, 18 Ağustos'ta saat 18.18'de kazada hayatını kaybetmesi ilginç bir tesadüf oluşturdu.Kaza, geçtiğimiz hafta Sakabaşı Mahallesi Nizamiye Kavşağında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen H.O. (42) idaresindeki 70 FF 409 plakalı beton mikseri, ışığın yeşile geçmesiyle birlikte harekete ederek dönüş yaptı. Bu sırada yanında duran ve aynı istikamete gitmek için hareket eden elektrikli bisiklet sürücüsü İsmail Altuşbaş'ı (77) fark edemeyerek üzerinden geçti. Tonlarca ağırlıktaki beton mikserinin altında kalan yaşlı adam, olay yerinde feci şekilde can verdi.

        YAŞLI ADAMIN ÖLÜMÜNDE 18 TESADÜFÜ

        Kazanın üzerinden günler geçtikten sonra güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir binanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kazanın nasıl meydana geldiği görülüyor. Görüntülerde üzerinden geçtikten sonra fark ettiği bisikletli şahsı gören sürücünün aracını durduktan sonra aşağı indiği ve yaralıya yardıma koştuğu görülüyor. Sürücünün kanlar içerisinde gördüğü yaralı için de sağlık görevlilerine haber vermesi güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Bu sırada kazayı gören vatandaşların da olay yerine koşarak geldiği görüntülerde yer alıyor.Öte yandan, beton mikserin altında kalarak hayatını kaybeden İsmail Altunbaş'ın ölümüyle ilgili ilginç bir ayrıntı da göze çarptı. Altunbaş'ın 77 sene önce 18 Ocak'ta doğduğu öğrenilirken, beton mikserin altında kalarak can verdiği günün Ağustos'un 18'ine ve kaza saatinin de 18.18 denk gelmesi ilginç bir tesadüf oluşturdu.

        KARAMAN'DA 30 BİNE YAKIN MOTOSİKLET VE ELEKTRİKLİ BİSİKLET BULUNUYOR

        Karaman'da motosiklet ve elektrikli bisikletler araç sürücülerinin korkulu rüyası oluyor. 30 bine yakın motosiklet ve elektrikli bisikletin bulunduğu Karaman'da ise en çok kazalara motosiklet ve elektrikli bisikletler karışıyor. Polis, motosiklet kazalarının önüne geçebilmek için büyük mücadele veriyor. Yetkililer son zamanlarda artan elektrikli bisikletlerin ise trafikte kural tanımamazlığı ve genelliklede küçük yaşta çocukların kullanması nedeniyle ciddi sıkıntıların yaşandığını belirtti. Yetkililer, bu konuda aileleri uyararak, "Kesinlikle 15 yaşın altındaki çocuklarına elektrikli bisiklet vermesinler. Bu bisikletlere binen çocuklar trafik kurallarına uymuyorlar. Birde bisikletin sessiz olması ve nereden çıkacaklarının belli olmaması nedeniyle sürücüleri ciddi anlamda korkutuyor" dedi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ