Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Cumhurbaşkanlığı yemin töreni öncesi Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fıtrlatan CHP Milletvekili Engin Altay'ı eleştirdi.

        Habertürk canlı yayınına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı yemin töreni öncesi TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fırlatan CHP Milletvekili Engin Altay'ı eleştirdi.

        Kurtulmuş, "En ufak şaibesi olmayan Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra yapılan törende Cumhuriyet Halk Partisi'nin yaptığı kabul edilemez. Diğer muhalefet partileri olan MHP ve HDP'de törene geldi sonuna kadar nezaketle seyretti. Onlar halkın seçtiğine rıza gösterdi ama Cumhuriyet Halk Partisi halkın seçtiğine rıza göstermedi. CHP Ahmet Necdet Sezer'in rahmetli Bülent Ecevit'e kitapçık fırlatmasını hatırladı yine o zamanki gibi bir kriz ortamı oluşturmaya çalıştı ama artık bunlar beyhude uğraşlardır. Türkiye artık kolay kolay krizlerle karşıya kalmayacak sağlam bir ekonomik ve siyasi istikrarı sürdürmeye çalışıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'ne eski Türkiye alışkanlıklarından vazgeçmesini tavsiye ediyorum. Türkiye'de artık karar verici millet" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ