Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'de Sevim Anarat isimli bir kadın 15 kez bıçakladıktan sonra yakıldı

        Neşet DİŞKAYA / İZMİR

        Olay, önceki gün akşam saatlerinde Çamlıpınar Mahallesi 254/21 sokakta meydana geldi. Evden dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Soğutma çalışmasının ardından daireye giren itfaiye ekipleri, evin içinde yanmış bir kadın cesedi buldu. Polisin yaptığı araştırma sonucunda cesedin geçmişte bir süre Ülkücü İşçiler Derneği İzmir Şubesi Kadın Kolu Başkanlığı görevini de yürüten Sevim Anarat'a ait olduğu tespit edildi.

        15 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ

        Savcının talimati üzerine Sevim Anarat'ın ceseti İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonucu Anarat'ın 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Genç kadının korkunç cinayete kurban gittiği tespit edildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Anarat'ın iş ve özel hayatını mercek altına aldı.

        İMAM NİKAHLI YAŞADIĞI POLİSTEN AYRILMIŞ

        Yapılan araştırmalar sonucu Sevim Anarat'ın 10 yıl boyunca imam nikahlı yaşadığı polis arkadaşı R.Ö.'den geçen Mayıs ayında kendi isteği ile ayrıldığı belirlendi. Araştırmalarda Anarat'ın ayrıldığı R.Ö.'den tehdit gördüğüne dair polise herhangi bir şikayette bulunmadığı da belirlendi. Ekipler ifadesine başvurmak üzere R.Ö.'yü emniyete çağırdı.

        ÇEVREDEKİ KAMERALAR İNCELENİYOR

        Çok geniş bir arkadaş çevresi bulunduğu öğrenilen Sevim Anarat'ın evine olay güne kimlerin girip çıktığının tespit edilmesi için cinayet masası dedektiflerinin çevredeki işyerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldığı belirtildi. Katil ya da katilleri yakalamak için ayrıca Anarat'ın arkadaşlarının da ifadelerine başvurulduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ