Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan ve yeni kabinede görevini Numan Kurtulmuş'a devreden AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "AK Parti'nin yılmaz bir neferiyim"

        61. Hükümette Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan ve yeni kabinede görevini Numan Kurtulmuş'a devreden AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, "AK Parti'nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim" dedi.

        İşler, Twitter hesabından açıklama yaptı. İşler'in açıklamaları şöyle: "Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığındaki son kabinede görev yapmak benim için büyük onur ve şereftir. Başbakan Yardımcılığı görevimde liderimize,partimize alçakça saldırılara karşı dik duruş sergileyerek,doğruları yüksek sesle dile getirdim. Bundan sonra da demokrasi ve hukuk dışı girişimler konusunda net ve tavizsiz söylemimi sürdürmeye devam edeceğimden kimse şüphe duymasın. Bizler için makamlar gelip geçicidir,kalıcı değildir. Asıl olan aziz milletimize hizmettir,kadirşinas milletimizin duasını alabilmektir. AK Parti,bir misyon ve dava partisidir. AK Parti'nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve 62. Hükümette görev olan birbirinden değerli bakan arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ