Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da Kapkaççıya kapkaç şoku, kadının çantasını çalıp telefonunu satmak isteyen bir kapkaççı kapkaççıların hedefi oldu

        Bursa'da yolda yürüyen bir kadının, içinde 45 lira para ve cep telefonunun bulunduğu çantasını alıp kaçan kapkaç şüpheli, telefonu satmak isterken başka bir kapkaççının hedefi oldu. Kadının çantasını çalan şüpheli ve onun elindeki telefonu çalan 15 yaşındaki çocuk yakalandı.

        Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi Gökdere Köprüsü altında meydana gelen olayda, yolda yürüyen Ş.A.'nın yanına yaklaşan bir kişi, içerisinde 45 lira para ile cep telefonunun bulunduğu çantayı alıp kaçtı. Olayın şokunu kısa sürede üzerinden atan Ş.A., durumu hemen 155 İmdat Hattı'na bildirdi. Kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri, kapkaç şüphelisinin eşkal bilgisini aldı. Telsiz anonslarıyla eşkalin ekiplere verilmesiyle bölgede alarma geçildi.

        UYUŞTURUCU ALMAK İÇİN TELEFONU SATMAK İSTERKEN KAPKAÇ MAĞDURU OLDU

        Polis, olayın şüphelisini yakalamak için harekete geçerken gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Kapkaç zanlısı Fehmi Y., iddiaya göre uyuşturucu almak için telefonu satmak amacıyla Santral Garaj mevkisine gitti. Bu esnada 15 yaşındaki A.İ.'nin, elindeki telefonu kapkaçla çaldığı iddia edildi. Olay, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Fehmi Y.'nin kimliğini güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edip gözaltına almasıyla ortaya çıktı. Zanlı suçunu itiraf ederken cep telefonunun, A.İ. tarafından çalındığını söyledi. Soruşturmayı derinleştiren polis, zanlı A.İ.'yi de kısa sürede yakaladı. Kapkaç mağduru kadına telefonu teslim edilirken iki zanlı adliyeye sevkedildi. Her iki şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ