Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Fidan'ı kabul etti İlk olağan görüşme Erdoğan ve Davutoğlu Çankaya'da görüştü

        Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından Başbakanlık Merkez Bina'ya geldi. Davutoğlu, Başbakanlık makam aracından inerken geniş koruma önlemleri dikkat çekti.

        DAVUTOĞLU'NUN ARACI TEMİZLENDİ

        Günlük çalışmalarını Başbakanlık Merkez Bina'da sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun '0002' plakalı makam aracı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmesi öncesi bir görevli tarafından temizlendi.

        Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile yapacağı haftalık olağan görüşmesi öncesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Merkez Bina’da çalıştı.

        Çankaya Köşkü’ne çıkmadan önce Başbakanlık’ta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Müsteşar Feridun Sinirlioğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile görüşen Davutoğlu, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’ü de kabul etti. Yaklaşık 50 dakika süren görüşmede Güngör, Davutoğlu’nu yeni görevi için kutladı.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DAVUTOĞLU VE FİDAN'I KABUL ETTİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde sırasıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti.

        Erdoğan, bugün saat 17.45'te ise Esenboğa Havalimanı'ndan Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye hareket edecek.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ