Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gelin arabasının önünü bahşiş için kestikten sonra damadı otomobilleriyle sürükleyerek öldüren Emrah Ayabak şikayetçi oldu

        Gökay USANMAZ / HT GAZETE

        Gelin arabasının önünü bahşiş için kestikten sonra damadı otomobilleriyle sürükleyerek öldüren kuzenlerden direksiyon başındaki Emrah Ayabak, tutuklanarak cezaevine konuldu. Ayabak, “Bu olay beni darp ettikleri için yaşandı, aracıma ve bize zarar verenlerden şikâyetçiyim” dedi.

        Düğün salonuna giden gelin arabasının önünü bahşiş için kestikten sonra çıkan tartışmada damadı, otomobilleriyle sürükleyerek öldüren kuzenlerden direksiyon başındaki Emrah Ayabak, tutuklanarak cezaevine konuldu. Emrah Ayabak ile birlikte gözaltına alınan amcaoğlu Abdulkadir Ayabak ise serbest bırakıldı. İşsiz olduğu öğrenilen Emrah Ayabak, “Bu olay beni darp ettikleri için yaşandı, hepsinden şikâyetçiyim” dedi.

        Ortaokul mezunu ve işsiz olduğu öğrenilen Emrah Ayabak Yenibosna Mithatpaşa Caddesi üzerinde bir düğün konvoyuna rastladıklarını, aracını yolun ortasına park edip indiğini, gelin arabasının yanına gidip bahşiş maksatlı düğün zarfı istediğini anlattı. Emrah Ayabak şöyle devam etti: “Araçtan inen biri ‘Düğün salonunun oraya gelin sizi göreceğim, yolu açın gidelim’ dedi. Biz de yolu açtık. Düğün salonu önüne gelin arabası park etti. Biz de önlerine park ettik. Gelin arabasının sürücüsü bize küfretti. Kaçmak için arabayı hareket ettirince damat da geldi ve cama asıldı. Beni darp etmeye çalıştı. Bir elimle yüzümü kapatıp diğer elimle direksiyonu tuttum. Önümü göremedim. Bir minibüse çarptım. Damat minibüsün altına girdi. Hastaneye götürmek istedik ancak kalabalık bir grup geliyordu, aracı bırakıp, kaçtık.” Ayabak, “Bizi darp etmeye gelen ve aracıma zarar verenler ile gelin arabasını kullanan şoförden şikâyetçiyim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ