Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kalaşnikof mermisi kulağını deldi Ataşehir'den korkunç haber Mermi kulak memesini kopardı

        Soner KOÇER / HABERTÜRK

        İstanbul Ataşehir'de kimliği belirsiz bir kişinin kalaşnikof tüfekle peş peşe havaya ateş açması sonucu evinin balkonunda bulunan Selim Erke, kulağından vuruldu. Kulak memesi kopan Erke, tedavisinin ardından taburcu edildi, Polis, kaçan kimliği belirsiz zanlıyı arıyor.

        Olay önceki akşam saat 21.00 sıralarında Batı Ataşehir Barbaros Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Kent Plus Siteleri önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, elindeki kalaşnikof marka otomatik silahla havaya peş peşe ateş etti. Silah sesleri üzerine Selim Erke, 10. kattaki evinin balkonuna çıktı. Bu sırada mermilerden biri kulağına isabet etti.

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Merminin kulak memesine isabet etmesi sonucu kulağı parçalanan Erke'ye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapıldı. Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Erke, buradaki tedavisinin altından taburcu edildi. Polis ise olay yerinde güvenlik şeridi çekerek delil aradı. Olay Yeri İnceleme ekipleri de araştırma yaptı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarına el koyan polis kimliği belirsiz saldırganın peşine düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ