Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Dikkat!Yağış geliyor İstanbullular dikkat! Yurtta hava durumu Akşam yine yağış var

        Bugün sabah saatlerinde yüzünü gösteren güneş akşamüzeri yerini yağışa bırakacak. Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ‘Güneşe aldanmayın’ uyarısı yaptı ve etkili olacak yağışa karşı uyardı.

        Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Sakarya, Yalova, İzmir, Bolu, Düzce, Karabük ve Rize çevreleri ile Aydın, Muğla ve Artvin'in kıyı, Adana ve Mersin'in kuzey ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor." denildi.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

        MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve batısı ile Sakarya ve Yalova çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        EGE: Parçalı, bölgenin kuzey ve batısının yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Aydın ve Muğla'nın kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı, öğle saatlerinde İzmir'in kuzey ve batı çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Adana ve Mersin'in kuzey ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu, bölgenin doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, bölgenin kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ