Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dikili'de uyuşturucuya 1 ayda 3 kurban Bonzai can aldı İzmir'de bonzai can aldı

        Emrah YILMAZ / HABERTÜRK

        İzmir'in tatil ilçesi Dikili'de, 2 gencin bonzai adı verilen uyuşturucu madde kullandıkları için hayatlarını kaybettikleri ileri sürüldü. Aynı ilçede geçtiğimiz ay 18 yaşındaki Çağrı Kalyoncu da bonzai kullanımı nedeniyle hayatını kaybetmişti.

        Dikili İlçesi'nde Ağustos ayı başında arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra boş bir evde toplanıp bonzai çeşidi jamaika kullanan Çağrı Kalyoncu, hayatını kaybetmişti. Yaşanan üzücü olayın ardından, dün de aynı ilçede eğlenmek için bir araya gelen İzzet Kantur (32) ile Gökhan Sarıcan (29) iddiaya göre bonzai kullanımından dolayı hayatını kaybetti.

        YİNE ÖLÜM YİNE BONZAİ İDDİASI

        Beraber eğlenmek için bir araya gelen İzzet Kantur ve Gökhan Sarıcan arkadaşları ile birlikte gece geç saatlere kadar alkol aldılar. Saatin geç olması nedeniyle iuyumak için arkadaşlarını evlerine davet ettiği Kantur ve Sarıcan, uyurlarsa sabah uyanamayacaklarını söyleyip sahile indiler. Burada da saat 04.00'e kadar alkol alan iki arkadaş sahilde bulunan bir mekana gitti. Saat 06.00'ya kadar mekanda birlikte alkol alan gençler daha sonra mekanın sahipleri tarafından evlerine bırakıldı. İki genci evlerine bırakan mekan sahipleri, mekanda çalışan barmen Yasin A.'nın da rahatsızlandığını fark edince Yasin A.'yı hastaneye götürdü. Ege Üniversitesi'ne sevk edilen Yasin A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ 1'İNİN DURUMU AĞIR

        İzzet Kantur ve ağabeyi Gökhan'ın eve gelmesinin üzerinden bir saat kadar sonra dükkana giden Osman Sarıcan, öğlen saatlerinde ağabeyinin henüz işe gelmemesi üzerine eve gitti. Eve giren Sarıcan ağabeyi ve arkadaşını baygın göerünce durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları muayenede TÜPRAŞ'ta çalışan İzzet Kantur ile babası ile birlikte inşaat malzemeleri satan Gökhan Sarıcan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

        Evde yapılan incelemede Bonzai'ye rastlanmadığı öğrenilirken, Kantur ve Sarıcan'ın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ