Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kendisini para için döven üç aylık eşini uykusunda öldürdü Eşini uykusunda öldürdü

        Soner ÖZCAN/HABERTÜRK

        Antalya’da bir barda çalışan kadın, iş dönüşü para vermediği için kendisini döven 3 aylık eşini uykusunda öldürdü.

        Antalya'nın Kumluca İlçesi’nde eğlence mekânlarında çalışan 21 yaşındaki Gizem Ş., iş dönüşü para vermediği için kendisini döven 3 aylık eşi Okan Ş.’yi uyuduğu sırada meyve bıçağıyla öldürdü. Olay dün sabaha karşı Kumluca’nın Mavikent Mahallesi’nde meydana geldi.

        İddiaya göre, Finike İlçesi’ndeki bir barda çalışan Gizem Ş., sabaha karşı eve gittiğinde 3 aylık eşi Okan Ş. (20) ile tartıştı. Gizem Ş.’nin kendisine para vermemesine kızan işsiz Okan Ş., eşini darp etti. Gizem Ş., kavganın ardından uykuya dalan eşini mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla öldürdü. Daha sonra jandarmayı arayan genç kadın, eşini öldürdüğünü söyledi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, kadını gözaltına aldı. Okan Ş.’nin cesedi ise otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

        “DÖVÜNCE KENDİMİ KAYBETTİM”

        Jandarmadaki ifadesinde 3 ay önce evlendiği eşiyle para yüzünden sürekli tartıştıklarını anlatan Gizem Ş., dün gece eşinin işten döndüğünde yine para istediğini söyledi. Okan Ş.’nin para vermediği için kendisini dövmeye başladığını kaydeden Gizem Ş., ifadesinde “Beni dövdükten sonra yatağa gidip uyudu. Ben de kendimi kaybettim. Sabaha karşı saat 04.00 gibi uyuduğu sırada mutfaktan aldığım meyve bıçağı ile bıçakladım” dedi. Genç kadın, jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, eşi tarafından öldürülen Okan Ş.’nin cenazesinin otopsinin ardından Uşak’ın Banaz İlçesi Yeşilyurt Köyü’nde toprağa verildiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ