Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eskişehir'de koca dehşeti! - Kadına şiddet!

        Eskişehir'de bir kişi, tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürürken, eski yengesini ağır yaraladı. Zanlı polise teslim oldu.

        İddialara göre, Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'ta yaşayan R.D., geçtiğimiz günlerde eşi Şeker D. (38) ile ailevi sebeplerden ötürü kavga etti. R.D.'nin ağabeyinin eski eşi Saliha U. (39) ise araya girerek çiftin barışmasını sağladı. Bu akşam saatlerinde ise R.D., Saliha U.'yu arayarak evlerine misafirliğe davet etti.

        CAN HAVLİYLE YARALI HALDE CAMDAN ATLADILAR

        Gece geç saatlere kadar oturan R.D., eşi Şeker D. ve Saliha U. bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine R.D., eline geçirdiği bıçakla eşi Şeker D.'yi ve eski yengesi Saliha U.'yu çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Can havliyle birinci kattaki evlerinin camından atlayan ve temizlik işçisi olduğu öğrenilen kadınlar, yerde sürüklenerek yola çıktı ve yardım istedi. Kadınları kanlar içinde gören mahalle sakinleri ise durumu hemen gerekli yerlere bildirdi. Şeker D., çok kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne, Saliha U. da Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Şeker D., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saliha U. ise, Eskişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Saliha U.'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        VAHŞETİ YAPTIKTAN SONRA TESLİM OLDU

        Eşini öldüren, eski yengesini ağır yaralayan R.D., olayı gerçekleştirdikten kısa bir süre sonra polisi arayarak yerini bildirdi ve teslim olmak istediğini söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, Sıhhiye Meydanı yakınlarında şahsı yakaladı. R.D., Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından emniyete götürüldü.Öte yandan R.D. ve Şeker D. çiftinin 2 çocukları olduğu öğrenilirken, olayla alakalı soruşturma sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ