Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem küçükçekmecede dükkanı ateşe verdiler
        1

        KÜÇÜKÇEKMECE Belediyesi Zabıta ekipleri sabah saatlerinde kaçak kafeleri yıkmak için sahile geldi. Yıkım ekibinin geldiğini gören işyeri sahipleri ve çalışanlar içlerini boşattıkları kafe ve restoranlarını ateşe verdi.

        2

        İtfaiye ekipleri yanan işyerlerini yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu söndürdü.

        3

        Yıkıma polis helikopteri de destek verdi. Sahildeki diğer kaçak işyerleri de zabıta ekipleri tarafından yıkıldı.

        4

        Küçükçekmece Belediyesi Zabıta ekipleri, saat 07.00 sıralarında kaçak olarak faaliyet gösteren kafe ve restoranları yıkmak Küçükçekmece sahiline geldi. Zabıta ekiplerine, polis helikopteri, çevik kuvvet polisi ve TOMA destek verdi.

        5

        Zabıtayı ve iş makinelerini gören iş yeri sahipleri ve çalışanlar içlerini boşattıkları kafe ve restoranları ateş verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

        6

        Çalışanlar, alevlere müdahale edilmesini engellemeye çalışınca, itfaiye ekipleriyle aralarında arbede yaşandı. Çevik kuvvet ekiplerinin çalışanları uzaklaştırmasıyla itfaiye ekiplerinin yangına müdahale devam etti.

        7

        Yangın yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

        8

        20 yıldır sahilde kafe işlettiğini belirten Ali İhsan Kaya, "Biz hakkımızı savuruyoruz. Hukuksuzluk ve adaletsizlik var. 150 yıldır Sit alanına imar izni verilmedi.

        9

        Ne oldu da şimdi 15 katlık imar izni verildi. Benim yerimi rüşvet karşılığı almışlar. 20 yıldır ben burada esnafım" dedi.