Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Katil zanlısı koca kendini ihbar etti 'Alo polis, eşimi bıçakladım, Sıhhiye'deyim gelin beni alın' Eskişehir'deki dehşetin ayrıntıları çıktı

        Eskişehir'de Ramazan D. isimli vatandaş; eşi Şeker D. ile eşi ile yengesi Saliha U.'yu bıçakladı. Yaralanan 2 kadın, evin penceresinden dışarı çıkıp yardım istedi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Şeker D., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan Ramazan D. ise '155 Polis imdat' hattını arayarak, "Eşimi ve yengemi bıçakladım. Sıhhiye Kavşağı'ndayım, gelin beni teslim alın." diyerek kendini ihbar etti.

        Bahçelievler Mahallesi Plevne Sokak'ta meydana gelen olayda, Ramazan D., eşi Şeker D. ve bir süre ayrı yaşadıktan sonra yengesi Saliha U. aracılığı ile yeniden barışarak birlikte yaşamaya başladı. Gece yarısı olduğunda Ramazan D. ile Şeker D. rasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönünce Ramazan D., eşi Şeker D.'yi, eline aldığı bıçakla göğsünden ve çeşitli yerlerinden yaraladı. Ramazan D., ardından evde misafir olarak bulunan ağabeyinin eski eşi Saliha U'yu bıçakladı. Vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbesiyle yaralanan 2 kadın, apartmanın birinci katında bulunan evin penceresinden kendini bahçeye atarak kaçtı. İki kadın daha sonra çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerine 112 Acil ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri; yaralılardan Şeker D.'yi Yunus Emre Devlet, Saliha U.'yu ise Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Şeker D. acil serviste doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Saliha U. ise, durumu ağır olması nedeniyle daha sonra Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı.

        OLAYDAN SONRA POLİSİ ARAYARAK KENDİNİ İHBAR ETTİ

        Eşini öldürüp eski yengesini de ağır yaralayan Ramazan D. ise olay sonrası evden kaçtı. Ramazan D., daha sonra '155 Polis İmdat' hattını arayarak, "Eşimi ve yengemi bıçakladım. Sıhhiye Kavşağı'ndayım. Gelip beni teslim alın." diyerek kendini ihbar etti. Bu ihbar üzerine polis, söz konusu adrese giderek Ramazan D.'yi teslim aldı. Ramazan D, olayı namus meselesi yüzünden işlediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ