Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Zincirleme kazada can pazarı İstanbul'da zincirleme kaza Hamile kadın düşük tehlikesi atlattı
        1

        İstanbul D-100 Karayolu Ataşehir Göztepe Mevkii Harem yönünde sabah saatlerinde yaşanan zincirleme kazada bir kişi yaralandı.

        2

        Kazaya karışan bir araçta bulunan kadının 7 aylık hamile olması üzerine sağlık ekipleri müdahale etti. Başını torpitoya çarptığı belirlenen kadının durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Zincirleme kazaya neden olan ve aracının içinde sıkışan Bekir Çalışkan, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        3

        D-100 Karayolu Ataşehir Göztepe Mevkii Harem istikametinde saat 09.30'da meydana gelen kazada hamile bir kadın düşük yapma tehlikesi geçirdi.

        4

        İddialara göre olay şöyle gelişti: Yoğun trafikte önünde oluşan boşluğa araç sokmamak için 34 CHK 63 plakalı aracıyla sürat yapan Bekir Çalışkan fren yapamadı.

        5

        Bekir Çalışkan aracıyla önünde seyreden Muhammed Haluchane'nin yönetimindeki 34 MC 825 plakalı cipe süratle çarptı. Cip de Merve Filiz'in kullandığı 34 JH 0964 plakalı otomobile vurdu.

        6

        3 aracın karıştığı zincirleme kazaya neden olan Bekir Çalışkan otomobilinin içinden çıkamadı. Ağır yaralanan sürücü için çağrılan ambulans sıkışık trafik nedeniyle 15 dakikada olay yerine ulaştı.

        7

        Sağlık ekipleri sürücü Bekir Çalışkan'a boyunduruk takıp otomobilden çıkararak sedye koyup Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Harem istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu.

        8

        Bosna Hersekli olduğunu belirten cipin sürücüsü Muhammed Haluchane karısı Medile'nin 7 aylık hamile olduğunu söyleyince olay yerinde bulunan diğer ambulanstaki sağlık ekipleri kadına odaklandı.

        9

        Kaza sırasında karnını değil kafasını hafif şekilde torpidoya çarptığını söyleyen Medile'nin tansiyonuna bakan sağlık ekipleri, hastaneye gitmek istemeyen kadının ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.