Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Esenler'de gürültü tartışmasında kan aktı

        Müslim SARIYAR / İSTANBUL

        İstanbul Esenler'de, gece ses yaptığı için oto yıkama istasyonuna 3 kardeşiyle giden Esenler Belediyesi Meclis Üyesi işadamı Mehmet Necat İlhan, silahlı saldırıya uğradı. Oto yıkama istasyonundaki saldırgan, belediye meclis üyesi ve 3 kardeşini tabancayla yaraladı. Bacaklarından vurulan 3 kardeşin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir kardeşinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

        Esenler Turgutreis Mahallesi'nde sabah saat 06:00'de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Esenler Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Necat İlhan, uzun süredir evlerinin karşısında bulunan oto yıkama istasyonunun sahipleriyle ses yüzünden tartışıp onları uyardı.

        Önceki gece yarısından sabah kadar oto yıkamanın gürültü yapması üzerine meclis üyesi ve aynı yerde oturan 3 kardeşi, sabah saat 06:00'da oto yıkamaya giderek tekrar ses yapmamaları için uyarmaya gitti. Oto yıkamadaki bir kişi, tartışmaya başladığı 4 kardeşe kurşun yağdırdı.

        Meclis üyesi İlhan ve 2 kardeşi bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, bir kardeşin göğsüne kurşun isabet etti. 112 acil servis ekibi tarafından hastaneye kaldırılan kardeşler tedavi altına alındı.

        Meclis üyesi ve 2 kardeşinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir kardeşinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, saldırı sonrasında saldırganı silahı ile birlikte gözaltına aldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ