Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Terlikle torununu öldürdü!

        NEŞET DİŞKAYA / HABERTÜRK HABER MERKEZİ - İZMİR

        İzmir'in Bornova ilçesinde 40 yaşındaki Seyfettin E., eşi ve kızı ile tartışırken, sinirlenip eşine doğru terlik fırlattı. Ancak terlik yanlışlıkla kızının kucağındaki 1 aylık torunu Buse Naz Öğüt'e isabet etti. Ağır yaralanan bebek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yapılan otopside, Buse Naz Öğüt'ün geçirdiği beyin travması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olaydan sonra kaçan dede Seyfettin E.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

        TORUNA İSABET ETTİ

        Olay bugün (perşembe) Bornova ilçesi Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 40 yaşındaki Seyfettin E., henüz belirlenmeyen bir nedenle eşi Serpil ve kızı Burcu E. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen Seyfettin E., ayağındaki terliği eşine fırlattı. Ancak terlik, annesinin yanında duran kızı Burcu E.'nin kucağındaki 1 aylık torunu Buse Naz Öğüt'ün başına isabet etti. Başı kan içinde kalan minik bebek, hemen hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Buse Naz Öğüt, kurtarılamadı. Buse'nin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. İlk belirlemelere göre talihsiz bebeğin beyin travması sonucu öldüğü belirlendi. Soruşturma başlatan Cinayet Büro ekibi, olaydan sonra kaçan Seyfettin E.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

        ÖLEN BEBEĞİN BABASI CEZAEVİNDE

        Bir aylık çocuk sahibi Burcu E.'nin, imam nikahlı eşi Nurettin Öğüt'ün Aliağa Şakran Cezaevi'nde olması nedeniyle 3 aydır baba evinde kaldığı öğrenildi. Polis tarafından aranan Seyfettin E.'nin uyuşturucudan da kaydı bulunduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ