Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eşini ve kızını öldüren zanlı cezaevinde intihara kalkıştı Eşini ve kızını öldüren kuaför intihara teşebbüs etmiş Katil eş cezaevinde ilaç içmiş İntihara teşebbüs ettiği için savunma yapamadı

        Neşet KARADAĞ/ HABERTÜRK

        Adana'da borçları yüzünden eşi Nazan Şimşek (45) ile 15 yaşındaki kızı Ladin'i uyudukları sırada tabancayla kafalarına ateş ederek öldürdüğü iddia edilen cinayet sonrası eşinin yüzüğünü sevgilisine takmak isteyen kuaför Hakan Şimşek (41), cezaevinde hap içerek intihar girişiminde bulundu.

        Kurtarılan Şimşek, mahkemede, "Ölmek istedim. Psikolojim iyi değil" diyerek savunma yapmadı. Şimşek'i aşk yaşadığı kadın da mahkemede, boşandığını söyleyen Şimşek'ten oğlu olduğunu belirterek, "Bana annesinin olduğunu söylediği 2 yüzük takmak istedi. Şimdi o yüzüklerin öldürdüğü eşine ait olduğunu düşünüyorum. Lanet olsun hayatımı kararttı" dedi.

        22 Nisan'da eşi ve kızını evlerinde öldürdükten 2 gün sonra yakalanıp tutuklanan Hakan Şimşek'in Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Emniyetteki ifadesinde, "Borcum çoktu. 'Sefil olmasınlar' diye eşimi ve kızımı öldürdüm. Kafama sıkıp intihar etmeye giderken polis yakaladı.Pişmanım" diyen Şimşek'ten mahkeme başkanı savunmasını yapmasını istedi. Cezaevinde ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini söyleyen Şimşek, "Yaptığımla en büyük cezayı kendime kestim. Psikolojim iyi değil. Savunmamı bir sonraki celse yapacağım" dedi. Mahkeme başkanı, Şimşek'ie uyarıda bulunarak, önümüzdeki celse savunmasının alınacağını söyledi.

        "KARIM KANSER DİYE PARA TOPLUYORDU"

        Öldürülen Nazan Şimşek'in ablası Hülya Ünlükapan ise, kız kardeşinin peyzaj mimarı olduğunu ancak eşi tarafından çalıştırılmadığını söyleyerek, "5 yıldır 'Karım kanser' diyerek para toplayıp, geçiniyormuş. Kardeşim kanser değildi. Cezalandırılsın" dedi.

        "ÖLDÜRDÜĞÜ EŞİNİN YÜZÜKLERİNİ HEDİYE ETTİ"

        Katil zanlısı Şimşek'in aşk yaşadığı S.D. isimli kadın da tanık olarak mahkemede verdiği ifadesinde, Şimşek'ten bir oğlunun olduğunu söyledi. S.D., "2009 yılında boşandığını söylemişti. Hamile kaldım. 28 Mart'ta erkek çocuğu doğurdum. Evlilik için işlemlere bile başlamıştık. Gayet akılı ve zeki. Hepimizi idare etti. Hatta bana annesinin olduğunu söylediği 2 yüzük takmak istedi. Şimdi o yüzüklerin öldürdüğü eşine ait olduğunu düşünüyorum. Lanet olsun hayatımı kararttı" dedi.

        Duruşma, Şimşek'in savunmasının alınması için ertelendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ