Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Durakta çakmak gazı koklayan ortaokul öğrencisi yürekleri sızlattı Taksim'de çakmak gazı koklayan öğrenci böyle görütülendi Taksim'de yürek yakan görüntü

        Taksim'de tramvay durağında oturan ortaokul öğrencisi bir çocuk, hırkasının altına gizlediği çakmak gazını uzun süre kokladı. Gazın etkisiyle kendinden geçtiği görülen çocuğa, çevreden hiç kimse müdahale etmedi.

        Olay Taksim tramvay durağında yaşandı. Ortaokul öğrencisi olduğu öğrenilen küçük yaşta bir çocuk, tramvay bekleme bahanesi ile durakta oturmaya başladı. Küçük çocuk, bu sırada hırkasının altına gizlediği çakmak gazı dolu tüpü çıkararak kokladığı gözlendi.

        Zaman zaman duran zaman zaman gazı soluyan küçük çocuk kameraya da tepki gösterdi. Gazın etkisiyle kendinden geçtiği anlaşılan çocuğa, her gün binlerce insanın geçtiği Taksim'de kimse müdahale etmedi. Bir süre sonra nostaljik tramvaya binen çocuk, burada da gazı çekmeye devam etti. Tramvay sürücüsü olayı fark edince tüpü çocuktan almak istedi. Buna direnen çocuk çakmak gazını geri almayı başardı. Bir süre daha gaz koklayan çocuk gözden kayboldu.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ