Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TRT sanatçısının katili öz kardeşini de katletmiş TRT’ciyi öldüren kardeş katili çıktı TRT sanatçısının katilinin suç dosyası kabarık çıktı TRT sanatçısının katili ile ilgili şoke eden gerçek!

        Bedirhan ÖZYİĞİT/ANKARA

        Evlilik teklifini reddeden ses sanatçısı Hatice Kaçmaz’ı öldüren Orhan M.’nin, 13 yıl önce de öz kardeşini öldürdüğü ortaya çıktı. Suç dosyası kabarık olan Orhan M.’nin; ‘adam yaralama’, iki kez ‘tehdit’ ve ‘tutukevine eşya sokma’ suçlarından da sabıkasının bulunduğu belirtildi.

        TRT’de konserler veren ses sanatçısı Hatice Kaçmaz’ı 15 bıçak darbesiyle öldüren Orhan M.’nin suç dosyası kabarık çıktı. Orhan M.’nin 2001’de öz kardeşini öldürdüğü ve 2013’te cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi. M.’nin ‘adam yaralama’, iki kez ‘tehdit’ ve ‘tutukevine eşya sokma’ suçlarından da sabıkası olduğu ifade edildi. HABERTÜRK, korkunç cinayetle ilgili yeni bilgilere ulaştı. Orhan M. iki kadın akrabasını Kaçmaz’ı istemeleri için evlerine gönderdi. İki yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden Kaçmaz, 5 yaşındaki çocuğu için “Ben onu üvey baba elinde büyütmek istemiyorum. O yüzden de kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum” diyerek teklifi geri çevirdi. Orhan M., bunun üzerine Kaçmaz’a birkaç kez daha evlenme teklifini iletti. Kaçmaz, her seferinde olumsuz yanıt verdi.

        ‘KURBAN’ BIÇAĞI ALMIŞ

        Bu duruma sinirlenen Orhan M., Kaçmaz’ı öldürmek için plan yaptı. Önce gidip kurban kesmek bahanesiyle bir bıçak aldı. Ardından Kaçmaz’ın evden çıkışını beklemeye başladı. Orhan M., marketten çıkan Kaçmaz’ı kolundan sürükleyerek yakındaki parka götürdü. Burada kendisine direnen kadını 15 kez bıçakladıktan sonra kaçtı. Orhan M., karakola gidip teslim oldu. Cinayeti itiraf eden M., işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ