Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de kırmızı ışıkta cinayet, Mehmet Aslankaya, Mehmet Aslankaya, Kayseri, Kırmızı ışık, cinayet, radyoda, program, sunan, Yerel radyo, silahlı saldırı

        Kayseri'de yerel bir radyoda programcılık yapan Mehmet Aslankaya (37), aracıyla kırmızı ışıkta beklediği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu öldü.

        Alınan bilgiye göre, Kocasinan Bulvarı İstasyon Caddesi'nde 38 HU 523 plakalı otomobiliyle kırmızı ışıkta duran Aslankaya'ya, yanına yaklaşan bir otomobilden pompalı tüfekle iki el ateş edildi.

        Sağ bacağından yaralanan Aslankaya, çevredeki vatandaşların müdahalesine rağmen kısa sürede aracı içerisinde hayatını kaybetti.

        İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından Aslankaya'nın cesedi cenaze aracıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırdı.

        Yerel bir radyoda programcılığın yanı sıra Kayseri'deki futbol maçlarında sunuculuk da yapan Aslankaya'nın Kayserispor ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasında bu akşam oynanan Türkiye Kupası eleme maçına maçına gittiği sırada saldırıya uğradığı öğrenildi.

        Polis ekipleri zanlı veya zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ