Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şarampole devrilmekten ağaca çarparak kurtuldu Bodrum'da ilginç kaza Hostes şoförün üzerine düşünce... Rus turistler ölümden döndü

        Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, kadın hostesin virajda dengesini kaybederek şoförün üzerine düşmesiyle kontrolden çıkan, içinde 28 Rus turistin bulunduğu tur otobüsü, 30 metrelik uçuruma yöneldi. Yol kenarındaki bir çam ağacına çaparak durabilen otobüsteki turistler, kapıları sıkışan araçtan yan camları kırarak dışarı çıkabildi. Kazanın tek yaralısı araç şoförü Mehmet Koçak hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

        Kaza, bugün 08.30 sıralarında, Torba Demir Mevkii'nde meydana geldi. 44 yaşındaki Mehmet Koçak yönetimindeki 34 HH 3877 plakalı tur otobüsüyle, Milas-Bodrum Havalimanı'ndan aldığı 28 Rus turisti Gündoğan Mahallesi'ndeki bir otele götürmek üzere yola çıktı. İddiaya göre, Torba Demir Mevkii'ndeki virajda dengesini kaybeden hostes M.K., şoför Koçak'ın üzerine düştü. Kontrolden çıkarak 30 metrelik uçuruma yönelen tur otobüsü, yol kenarındaki bir çam ağacına çarparak durabildi. Ucuz atlatılan kazada aracın kapılarının sıkışması üzerine turistler, otobüsün yan pencerelerini kırarak panikle dışarı çıkabildi. Bir süre yaşadığı şoku üzerlerinden atamayan turistler, aynı tur şirketine ait başka bir otobüs ile konaklayacakları otele götürüldü.

        Başından ve omzundan hafif yaralanan şoför Koçak, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olan Koçak, Turistleri havalimanından aldı, otele götürüyorduk. Bir anda ayaktaki, turistlere hizmet eden kadın hostes üzerime düşünce ne olduğunu anlayamadım. O yol zaten çok dar, bir de virajda oldu. Yoldan çıktım. Önemli olan konuklarımızın burnunun bile kanamamış olması dedi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ