Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da dedikodu cinayeti! 17 yaşındaki genç okul bahçesinde öldürüldü

        Adana'da nişanlanan 14 yaşındaki kız arkadaşı hakkında dedikodu çıkartan 17 yaşındaki genç, okul bahçesinde öldürüldü.

        Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Sefa Azan (17) bir süre önce N.Ö. (14) isimli kız ile sevgili oldu. Ancak kız çocuğu Sefa Azan'dan ayrılarak A.A. (17) ile nişanlandı. Bu duruma sinirlenen Azan, kız çocuğu hakkında dedikodu çıkardı. Bunun üzerine kız çocuğunun nişanlısı A.A. sinirlenerek Azan'ı telefonla arayıp, konuşmak için bir okul bahçesine çağırdı. Her iki taraf da okula arkadaşlarıyla birlikte geldi. A.A., Azan'a "Neden nişanlım hakkında dedikodu çıkartıyorsun" dedi. Azan ise, "Onunla ben önce sevgiliydim, sana mı soracağım" dedi.

        Bunun üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Sefa Azan, A.A.'nın kardeşi C.A.'yı kolundan bıçaklayıp kaçmaya başladı. A.A. da Azan'ı kovalayıp yakalayarak kalbinden bıçaklayıp kaçtı. Azan'ın arkadaşları polise olayı haber verdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Azan kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise, olaya karıştığı ileri sürülen 6 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların sorgusu devam ederken, yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ