Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te üvey baba dehşeti

        Gaziantep Kılınçoğlu Mahallesi Aydınbaba Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre iki yıl önce ikinci eşinden boşanan ve yaklaşık üç ay öncede Murat K. ile birlikte yaşamaya başlayan Ayşe Tuna arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

        Tartışma üzerine sinirlenen Murat K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Ayşe Tuna ile Tuna'nın çocukları Özkan ve Havin Bayındırlı'yı bıçakladı. Anne Ayşe Tuna ile oğlu Özkan Bayındırlı olay yerinde hayatını kaybederken, 11 yaşındaki Havin Bayındırlı ise aldığı bıçak darbelerine rağmen evden dışarı kaçtı.

        Komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri anne ve oğlunun öldüğünü belirlerken, cadde üzerinde ağır yaralı olarak bulunan Havin Bayındırlı'ya müdahale etti. Küçük kız daha sonra ambulansla Gaziantep Çocuk Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük Havin'in hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

        Bu arada, olayın ardından kaçan Murat K. olay yerine yakın bir yerde saklandığı anneannesinin evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alınan Murat K.'nın suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ