Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yasak aşk yaşadığı kadınla yakalandı Yasak aşk yaşadığı kadınla yakalanınca...

        Bedirhan ÖZYİĞİT/ANKARA

        Ayrı yaşadığı karısını birlikte yakaladığı adamın “Karınla yaşadıklarımızı herkese anlatırım, ben değil siz rezil olursunuz” sözleri üzerine çılgına dönen koca, sevgiliyi öldürüp eşini yaraladı.

        Ankara'da eşinden bir süredir ayrı yaşayan Mehmet K., karısı ile sevgilisini aynı evde bastı. Sevgilinin “Karınla yaşadıklarımızı herkese anlatırım” sözü üzerine çılgına dönen koca, eşini yaraladı, sevgilisini öldürdü.

        5 yıl önce evlenen Mehmet K. (34) ile F.K.’nın (27) bu sürede bir de çocukları oldu. Çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre ayrı yaşamaya karar verdi. Mehmet K. eşine Mamak’ta ev tuttu. İkili sadece çocukları için bir araya gelmeye başladı. Mehmet K., F.K.’dan gelen “Bugün kız arkadaşımla yemeğe çıkacağım” telefonu üzerine şüphelenerek yaşadığı eve gitti. Evin penceresinden eşi F.K.’nın sevgilisi Osman K. (34) ile birlikte olduğunu gördü. Mehmet K., otomobilin anahtarını istemek için kapıyı çaldı. Kapıyı F.K. açtı. Mehmet K., anahtarı almak için geldiğini söyleyerek içeri girdi. Salonda Osman K.’yı gördü. Osman K., rahat tavırlarıyla Mehmet K.’ya, “Karınla yaşadıklarımızı herkese anlatırım, ben değil siz rezil olursunuz” dedi. Bunun üzerine Mehmet K., mutfaktan aldığı bıçakla Osman K.’yı iki kez çenesinden, bir kez de kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Eşi F.K. ise başından hafif yaralı olarak evden kaçtı ve durumu polise bildirdi. Polis, Mehmet K.’yı gözaltına aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ