Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik Polis noktasına roketli saldırı, Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis noktasına roketli saldırı: 3 polis şehit

        BİTLİS-Diyarbakır karayolu üzerinde bulunan polis noktasına roket ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlendi.

        Saldırı sonrası bölgeye takviye olarak giden özel harekat polislerini taşıyan zırhlı aracın kaza yapması sonucu yaralanan polis memurlarıFatih Sağır, Mustafa Aslan ve Eyüp Emre Kan yapılan müdahaleye rağmen şehit oldu. Aynı kazada yaralanan Ramazan Sanaktar ve Mustafa Kızılay'ın tedavileri ise devam ediyor.

        Saldırı, saat 21.30 sıralarında Bitlis-Diyarbakır karayolu Arıcılık mevkiindeki polis noktasına yapıldı.

        Silahlı bir grup, ilk olarak noktaya roket atıp ardından da uzun namlulu silahlarla ateş etti. Polis noktasında bulunan nöbetçilerin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

        TAKVİYE EKİP KAZA YAPTI: 4 POLİSTEN 3'Ü ŞEHİT OLDU

        Yaklaşık 10 dakika süren çatışmaya takviye olarak giden polisleri taşıyan zırhlı araç olay yerine yakın bölgede kaza yaptı.Bitlis'te çatışma bölgesine giderken kaza yapan 4 polisten 3'ünün şehit olduğu açıklandı.

        BİTLİS VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

        Bitlis Valisi Orhan Öztürk, Bitlis-Diyarbakır karayolundaki polis kontrol noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya müdahale için giden zırhlı aracın devrilmesi sonucu 3 özel harekat polisinin şehit olduğunu, 2 polisin yaralandığını bildirdi.

        DHA-AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ