Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tuncel Kurtiz'in belgeseli Halit Ergenç'i hüzünlendirdi

        Ünlü sanatçı Tuncay Kurtiz'in birinci ölüm yıldönümünde Edremit ilçesine gelen "Gezici Festival"in ünlü sanatçının hayatıyla ilgili hazırladığı belgesel duygusal anlar yaşattı.

        Edremit Belediyesi tarafından Afrodit Termal Tatil Köyü'ne Ankara Sinema Derneği'nin ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteğiyle "Gezici Festival", ünlü sanatçı Tuncay Kurtiz'in mezarının bulunduğu Edremit ilçesine geldi.

        Yönetmenliğini Ahmet Boyacıoğlu'nun yaptığı "Gezici Festival'in Yol arkadaşı Tuncel Kurtiz" konulu belgeseli ile ünlü sanatçının hayatından kesitlere yer verildi. Ayrıca Tuncel Kurtiz'in son filmi olan ve yönetmenliğini Nihat Durak'ın yaptığı "Mutla Aile Defteri" adlı filmi izlettirilerek sevenlerini hayran bıraktı. Programda ünlü sanatçı Halit Ergenç'in zaman zaman duygulu anlar yaşaması dikkat çekti.

        Gezici Festival'in hazırladığı belgeseli Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Tuncel Kurtiz'in eşi Medend Kurtiz, ünlü oyunculardan Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu ve Sarp Akkaya ile sanatçı dostları ile sevenleri izledi.

        Film sonrası salondan ve otelden hızlı adımlarla ilk ayrılan kişi Ergenç oldu. Ergenç'in gözlerini zaman zaman elleri ile kapattığı görüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ