Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bonzai içen genç 112'yi aradı: Parktayım durumum kötü gelin beni alın Bonzai içip 112'yi aradı

        Eskişehir'de bir genç; parkta önce alkol aldı, ardından bonzai içti. Daha sonra hızını alamayıp tiner çekince hastanelik oldu. Sabaha karşı parkta durumu kötüleşen genç, telefonla 112 Acil ekiplerini arayarak yardım istedi. Hastaneye kaldırılan genç, tedavi altına alındı.

        Alınan bilgiye göre, 27 yaşındaki İ.A., merkez Tepebaşı ilçesindeki Şirintepe Mahalle Muhtarlığı önündeki parkta gece alkol aldı. Daha sonra bonzai maddesi içen genç, bir süre sonra tiner de çekti. Sabaha karşı durumu ağırlaşan genç, cep telefonuyla 112 Acil ekiplerini arayarak, "Şirintepe Mahalle Muhtarlığı önündeki parktayım. Çok kötü durumdayım. Gelip bana yardım edin, hastaneye götürün." diyerek yardım istedi. Kısa sürede söz konusu parka giden sağlık ekipleri, parkta bir gencin yattığını gördü. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi parkta yaptıkları genci daha sonra hastaneye götürdü. İ.A. hastanede tedavi altına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İ.A. daha sonra polise verdiği ifadesinde, söz konusu yerde alkol aldıktan sonra bonzai denilen uyuşturucu madde kullandığını, bir müddet sonra da tiner çektiğini anlattığı belirtildi.

        Öte yandan, polis Yenibağlar Mahallesi'nde 18 yaşındaki S.B. isimli gençte bonzai maddesi ele geçirdi. Polis, her iki gençle ilgili "kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak" suçundan işlem yaptı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ