Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 7 yaşındaki sudenaz su kuyusunda boğuldu

        İzmir'in Buca ilçesinde babasına ait işyerine giden 7 yaşındaki Sudenaz Bayram, düştüğü bahçedeki su kuyusunda hayatını kabetti. İlkokul 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen küçük Sudenaz'ın ölümü üzerine yakınları sinir krizleri geçirdi.

        Olay, bugün (Pazartesi) Hürriyet Mahallesi 471 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Recep Sayın İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Sudenaz Bayram, öğlenci olduğu için sabah babası tarafından işyerine götürüldü. Emlakçı olan baba Mustafa Bayram, metruk bir binanın alt katında bulunan emlakçı dükkanında işleri ile uğraşırken, küçük Sudenaz arka bahçede oynamaya başladı. Baba Bayram, göz önünden kaybolan kızının uzun süre ortaya çıkmaması üzerine arka bahçeye gitti. Mustafa Bayram, küçük Sudenaz'ın bahçedeki su kuyusuna düştüğünü gördü. Babanın ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin kuyudan çıkardığı küçük kız kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Hastaseni'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        KUYUNUN ÜSTÜ AÇIK

        Anne babası ayrı olduğu belirtilen Sudenaz Bayram'ın babası ile yaşadığı öğrenildi. Okula öğlen giden Sudenaz'ın babası tarafından okul saatine kadar işyerine götürüldüğü belirtildi. Bu arada baba Mustafa Bayram'ın emlakçı dükkanının bulunduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamında yeni bina yapılması için geçtiğimiz günlerde yıkıldığı öğrenildi. İşyerinin yıkılması üzerine baba Bayram'ın geçici bir süreliğine tadilatını yaptığı metruk binanın alt katına taşındığı belirtildi. İşyerine getirdiği kızı Sudenaz'ın ise arka bahçesinde oynadığı metruk binanın üzeri açık olan su kuyusuna düştüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ