Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dumlupınar Üniversitesi'ni yasa boğan ölüm! - Tuğçe Tugay

        Bursa'da üniversite öğrencisi 20 yaşındakiTuğçeTugay, girdiği bunalım sonucu evde kimsenin olmadığı sırada kendini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Dumlupınar Üniversitesi'nde Matematik Öğretmenliği öğretimi görenTuğçe'nin ölümü, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

        Bursa'da Merkez Osmangazi İlçesi'nde oturanTuğçeTugay, Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nde Matematik Öğretmenliği öğretimi görüyordu. Bu yıl 3'ncü sınıfa gidenTuğçeTugay, dün sabah evde kimsenin bulunmadığı sırada kendini iple tavana asarak intihar etti. Daha önce de ilaç içerek intihara teşebbüs etitği iddia edilenTuğçe'nin cesedini, eve gelen annesi Cemile Tugay buldu. Sinir krizi geçiren acılı anneyi yakınları güçlükle sakinleştirdi. Ölümü ailesini ve arkadaşlarını yasa boğanTuğçeTugay'ın ceseti dün Bursa Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

        Derslerinde sıkıntı yaşadığı için bir süredir moralinin bozuk olduğu öne sürülenTuğçeTugay'ın intiharıyla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ