Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem osmaniyede bomba paniği

        Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde cadde üzerine bırakılan şüpheli bir paket polisi harekete geçirdi.

        Sivil bir polis memurunun, çevrede bulduğu uzun bir değnekle paketi yere düşürmesi ve olay yerinden geçen bir vatandaşın ise yere düşen paketi eline alıp havaya atarak tekme vurması ortaya ilginç görüntüler çıkardı.

        Savrun Mahallesi Öğretmenevi arka tarafına bırakılan şüpheli bir paketi gören vatandaşlar polisi arayarak bomba ihbarı yaptı.

        Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı. Üzerinde herhangi bir özel kıyafeti bulunmadığı görülen sivil bir polis memuru, çevreden bulduğu uzun bir değnekle paketi bulunduğu yerden yere düşürdü. Bütün bu müdahaleler olurken değnekle şüpheli paketi yere düşüren bomba uzmanının yanında bulunan bir vatandaş yere düşen paketi önce eline aldı sonra havaya atarak şüpheli pakete tekme vurdu. Bu esnada şüpheli pakete tekme vuran vatandaş "bom" diyerek çevresine şaka yapmayı da ihmal etmedi.

        Polisin bu tür müdahaleleri, önceki yıllarda defalarca olumsuzluklarla sonuçlanırken, Osmaniye'deki bu olayda benzer bir sıkıntı yaşanmaması sevindirdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ