Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 10 yaşındaki çocuğun 8 yaşındaki arkadaşını vurduğu iddiası Antalya'dan korkunç haber 8 yaşındaki arkadaşını vurup ikinci kattan attı

        Antalya'da 8 yaşındaki bir çocuğun, 10 yaşındaki arkadaşı tarafından av tüfeğiyle vurulduktan sonra ikinci kattan atılarak öldürüldüğü öne sürüldü.

        AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Konyaaltı ilçesi Dağ Mahallesi Zafer Caddesi'nde ailesiyle oturan ve dün 15.30'dan sonra haber alınamayan 8 yaşındaki Ömer Erkan Boz'un cesedi, dün 20.00 sıralarında yakınları tarafından bir portakal bahçesindeki çalılıkların içinde bulundu.

        Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Boz'un kafasından av tüfeğiyle vurulduğunu, daha sonra bahçeye kadar sürüklendiğini tespit etti.

        Portakal bahçesinin sahibi T.N'nin evinin çevresinde ve merdivenlerinde kan izleri bulan jandarma ekipleri, evde yaşayan kişilerin ifadesini aldı.

        Jandarma ekipleri, ifadeler sonucunda T.N'nin 10 yaşındaki oğlu M.C.N'nin babasına ait av tüfeğini boş zannedip ateşleyerek evlerinin balkonunda beraber oynadıkları Ömer Erkan Boz'u öldürdüğü, ardından panikleyerek "düştüğünün zannedilmesi" için ikinci kattan attığını, buradan da sürüklenerek portakal bahçesine bırakıldığını belirledi.

        Ceset, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, 10 yaşındaki M.C.N, babası T.N, annesi H.N. ve 16 yaşındaki ablası D.N'yi ifadesini almak için Konyaaltı İlçe Jandarma Komutanlığına götürdü.

        BABA OLAYIN AYDINLATILMASINI İSTİYOR

        Antalya Adli Tıp Kurumu morgu önünde bekleyen baba Bayram Boz, oğlunun korkunç bir cinayetin kurbanı olduğunu söyledi.

        Dün oğlunun, arkadaşı M.C.N'nin evlerine anahtar vermek ve oynamak için gittiğini anlatan Boz, şöyle konuştu:

        "Akşam oğlumun eve dönmediğini fark ettik. Her yerde aradık, bulamadık. Aramaya katılan 3 kadın, portakal bahçesinde cesedi bulmuş. Öldürüldüğü evden sürüklenerek buraya getirilmiş. Bu çocuğu oraya sürüklemek için güçlü kişiler lazım. 10 yaşındaki bir çocuğun bu cinayeti işlemesi mümkün değil. Olayın aydınlatılmasını istiyoruz."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ