Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sokak ortasında namus cinayeti!

        Kırıkkale'nin Calılöz Mahallesi'nde bir kişi, eski eşiyle ilişkisi olduğu ileri sürülen şahsı sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Kısa sürede gözaltına alınan zanlı, cinayeti 'namusunu temizlemek' için gerçekleştirdiğini söyledi

        Calılıöz Köprüsü yakınında meydana gelen meydana gelen olayda, Serdar.U. (39) isimli şahıs ile Fırat.T. (41) adlı kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Fırat.T., yanındaki tabanca ile Serdar U.'ya ateş etmeye başladı. Üzerine doğru 6 el ateş edilen Serdar U., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine polis ekipleri cinayet zanlısı Fırat.T.'yi kısa sürede yakaladı. Olay yerine gelen cinayet, asayiş ve olay yeri inceleme ekipleri güvenlik tedbiri alarak, ceset üzerinde inceleme yaptı. Serdar U.'nun cesedi, cenaze aracı ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Olay yerine gelen şahsın annesi ve yakınları ağıtlar yaktı. Cinayet zanlısı çok Fırat.T., emniyette çıkartılırken, cinayeti namusu için yaptığını söyledi.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ