Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Otobüse giren demir bir gözünü kaybettirdi Otobüse giren demir hayatını kararttı Belediye otobüsünde dehşeti yaşadı

        Hüseyin ŞENTÜRK / HABERTÜRK

        İstanbul Halkalı'da belediye otobüsüne arkadan çarpan kamyonetten fırlayan demirin başına saplandığı yolcu Mutafa Uluer(34) 24 gün sonra gözünü açtı. Bir gözünü kaybeden ve sağ tarafı felç olan Uluer, sorumlulardan şikayetçi olacak.

        Halkalı'da 11 Ağustos akşamı yaşanan kazada durakta yolcu alan belediye otobüsüne önce önce bir servis aracı ardından ise demir yüklü kamyonet çarptı. Zincirleme kazada kamyonetin kasasından yüklü olan demir çubuklar ok gibi fırldı. 4 metre uzunluğundaki demir çubuklar otobüsün arka camından girerek Mustafa Uluer'in başına saplandı. Toplam 5 yolcunun yaralandığı feci kazanın ardından hastaneye kaldırılan Uluer, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Boyacı olan Uluer, 24 gün sonra gözünü açtı. İki aydır yaşam mücadelesi veren Uluer, Habertürk Gazetesi'ne yaşadıklarını şöyle anlattı; "İşten evime gidiyordum. Bindiğim otobüs, Halkalı Atakent 1. Etap'ta yolcu almak için durdu. Bu sırada büyük bir gürültü koptu. Sonrasını hatırlamıyorum. 24 gün sonra gözümü açtım. Neler olduğunu o zaman öğrendim. Bir gözüm görmüyor. Sol tarafım ise felç oldu. Şimdi tek başıma yürümeyi bırakın ayağa bile kalkamıyorum. Demirin saplandığı yer enfeksiyon kaptı. Yine de şükürler olsun ki ölmedim. Çocuklarımı göremeyeceğim diye çok kortum. Şimdi ise ayağa kalkıp çocuklarıma sarılacağımın günü bekliyorum."

        İçinde bulunduğu durum nedeniyle işsiz kalmaktan korkan Uluer, "Beni bu hale düşürenlerden şikeyetçi olacağım. Yanlarına kar kalmasını istemiyorum"dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ