Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 'Bayramlık hap' operasyonu

        Almanya'dan bir aracın gizli bölmelerine saklayarak getirdikleri 64 bin adet uyuşturucu hapı, bayramda eğlence mekanlarına satmayı planladıkları ileri sürülen 2 şüpheli yakalandı.

        Uyuşturucu operasyonunda yangın çıktı

        İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Almanya'dan Türkiye'ye uyuşturucu gönderileceği ihbarı aldı. İhbarda uyuşturucuyu getirecek kişinin ismi ve getirileceği aracın plakası da bildirildi. Polis yaptığı çalışmalarda, ihbarda ismi geçen M.Y'nin Almanya'da yaşadığı ve tatil için İstanbul'a geleceğini tespit etti.

        Uyuşturucu yüklü aracın önceki gün Kırklareli Dereköy Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye girdiğini belirledi. İstanbul'a kadar Narkotik Polisi tarafından takip edilen araç, Ümraniye'ye geldi. Direksiyondaki M.Y. burada otomobile S.D. isimli bir kişiyi daha aldı. İkilinin buluşmasının ardından operasyon başlatıldı. İkili gözaltına alınırken otomobilde yapılan aramalarda, gizli bölmelere saklanmış paketler halinde 19 kilo 200 gram ağırlığında 64 bin adet uyuşturucu hap bulundu. Hapların üzerinde Ninja Kaplumbağa motifinin bulunması dikkat çekti. İkilinin hapları Kurban Bayramı'nda İstanbul'un eğlence mekanlarında satmayı planladıkları ileri sürüldü. M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ