Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Yangında feci şekilde can verdi Cihan Taşer çıkan yangında can verdi Felçli kadın yanarak can verdi

        Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan yangında kısmen felçli bir kadın feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

        Gece 02.30 sıralarında İshaklı Mahallesi Gençlik Caddesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanın 2. katında yangın çıktı. Elektrikli sobadan çıkan yangına zamanında müdahalede eden itfaiye ekipleri, alevleri binaya sıçramadan söndürdü. Yangın esnasında ev içerisinde bulunan 54 yaşındaki Cihan Taşer, feci şekilde yanarak can verdi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        İlk belirlemelere göre yangının, dairede tek başına oturan kısmen felçli Cihan Taşer (54), gece yatmadan önce ısınmak için prize taktığı elektrik sobasından kaynaklandığı sanılıyor. Çıkan yangında alev alan Cihan Taşer'in ise can havliyle balkon camını kırdığı, kırılan cam sesine uyanan komşularının yangını fark ettiği öğrenildi.

        Cihan Taşer'in tek çocuğu olan kızının zaman zaman eve gelerek annesinin ihtiyaçlarını karşıladığı belirtildi. Yoksul bir yaşam sürdüğü ifade edilen Taşer'in, yemek için hazırladığı hamur işlerinin bir bölümü ise hamur tahtasında kaldı.

        Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ