Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Balkonda korkulu anlar! İNTİHAR
        1

        Konya'da birlikte yaşadığı 4 çocuğunun babası Yadigar K. ile tartıştıktan sonra alkol aldığı öne sürülen 5 çocuk annesi 34 yaşındaki Aylin B., 4'üncü kattaki evinin balkonuna çıkarak intihar girişiminde bulundu.

        2

        Yanına çocuklarını da alan ve elindeki bıçakla çevreye tehditler savurarak kimseyi yanına yaklaştırmayan Aylin B., pencerenin pervazına çıkarak aşağıya atlamak istedi.

        3

        Eve giren polis, çocukları kurtarıp, Aylin B.'yi de bir anlık dalgınlığından yararlanarak pencereden içeri çekti.

        4

        Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacıveyiszade Mahallesi Zafer Sokak'taki bir site içindeki binanın 4'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre alkol alan Aylin B., evden uzaklaştırma cezası bulunmasına rağmen eve gelen Yadigar K. ile tartıştı.

        5

        Tartışmanın ardından Yadigar K. evden ayrıldı. Bir süre sonra sitenin güvenliğine giden Aylin B., güvenlikçilere Yadigar K.'yı içeri aldıkları için azarladı, sonra da geri döndü.

        6

        Alkol almaya devam eden Aylin B., bir süre sonra evin balkonuna çıkarak bağırmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin de uyarılarını dinlemeyen Aylin B., kendisini aşağıya atacağını söyledi.

        7

        İTFAİYE HAVA YASTIĞI AÇTI

        Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri Aylin B.'nin atlama ihtimaline karşılık yere hava yastığı açtı. Olay yerinde 112 Acil Servis ambulansı da hazır bekletildi.

        8

        Yaşları 2 ile 13 arasında değişen 5 çocuğunu da yanına alarak elindeki ekmek bıçağı ile balkonda bekleyen Aylin B., "Çocuklarımı benden kimse alamaz. Onları kimseye vermem" diye çevredekilere bağırarak tehditler savurdu.

        9

        Polis ekipleri de 112 Acil Servis ambulansının megafonunu kullanarak, "Sana söz veriyoruz. Çocuklarını sana bırakacağız" diyerek Aylin B.'yi aşağıya indirmek için ikna etmeye çalıştı.

        10

        ODANIN CAMINA ÇIKTI

        Dairenin kapısına giden polis ekiplerinin ikna çabalarının sonuç vermemesi üzerine olay yerine çilingir çağırıldı. Aylin B. balkondaylken kapıyı açan polis, içeri girerek evde bulunan 3 çocuğu dışarı çıkardı.

        11

        Bu sırada Aylin B. de 2 çocuğu ile diğer odaya geçerek odanın camının kenarına çıktı. Odaya giren polis 2 çocuğu da dışarıya çıkarttı. Pencerenin pervazında bir ara kollarını açarak kendisini boşluğa bırakmaya hazırlanan Aylin B. atlamaktan vazgeçti.

        12

        Konuşmak için camın kenarına yaklaşan polis ekipleri Aylin B.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanıp kolundan yakalayarak içeriye çekti. 3 saatlik uğraşın ardından aşağıya indirilen ve güçlükle sakinleştirilen Aylin B. çocukları ile birlikte aynı ambulansa bindirilerek Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ