Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kıyma makinesine elini kaptırdı!

        Ordu'da müşteriden gelen kurban etini kıyma makinesinde çektiği sırada elini makineye kaptıran market çalışanının parmakları koptu.

        Altınordu ilçesi Düz Mahalle'de bir markette çalışan Yeşim Arslan (22), müşterinin getirdiği kurban etini kıyma makinesinde çektiği sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu sağ elini kıyma makinesine kaptırdı.

        Bir süre elini kurtarmaya çalışan Arslan, bunda başarılı olamayınca marketteki diğer çalışanlardan yardım istedi. Bunun üzerine kıyma makinesini kapatan çalışanlar, Arslan'ın elini makineden kurtardı.

        Bir otomobille Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arslan, buradan özel bir hastaneye sevk edildi. Yeşim Arslan'a burada yapılan müdahalede, sağ el parmaklarının tamamının koptuğu anlaşıldı. Arslan, ameliyata alındı.

        POLİS ZAMANLA YARIŞTI

        Öte yandan, olayın ardından markete gelen polis ekipleri, bir süre kıyma makinesinde inceleme yaptı. Daha sonra kıyma makinesini söken ekipler, makineden çıkardıkları kesik parmakları soğutulmuş bir kutuya koyarak hastaneye yetiştirmeye çalıştı ancak hastaneye götürülen parmakların işlevini yitirdiği belirtildi.

        Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ